kolmapäev, 6. juuni 2012

Vana hea mannavaht

Lapsepõlves oli mannavaht mulle väga meelepärane magustoit, kuid nüüd olen selle kahjuks täitsa ära unustanud. Kui aprilli lõpus sünnitusmajas olime, siis pakuti seal mannavahtu ja vanad ajad tulid kohe meelde :)
Otsustasin kodus ka ise mannavahtu teha. Kuna olen suur vaarikate fänn, siis tegi mannavahtu just vaarikamahlaga. Toon selles retseptis ära kogused, millest saab mannavahu kahele inimesele.

Vaja läheb:

2 dl vett
1 dl vaarikamahla
0,3 dl mannat
0,2 dl suhkrut
külma piima

Tee nii:
Pane mahl, vesi ja suhkur potti ning lase keema tõusta, seejärel lisa ettevaalikult manna. Keeda 4 minutit, ise samal ajal pidevalt segades. Lase natuke jahtuda ja vahusta, serveeri külma piimaga.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar