neljapäev, 14. juuni 2012

Merevaigune kanasupp

Meie teeme kanasuppi natuke teistmoodi, kui tavaliselt tehakse. Nimelt ei kasuta me kunagi kanakeeduvett puljongina, kuna mina ei kannata rasvast kanasuppi. Kana keedame eraldi, vahetame vee ja seejärel lähevad puhtasse vette alles teised koostisosad. Ja alati lisame merevaiku, mis annab supile ideaalse maitse :)



Vaja läheb:


vett
1 kanakoib
1 porgand
2 kartulit
brokolit vastavalt maitsele
1 kanapuljongikuubik (soovitavalt öko)
100 g merevaiku murulauguga
pipart 
soola
maitserohelist

Tee nii:

Keeda kanakoib, võta välja ja jahuta. Eemalda kondilt liha ja sega kausis soola ning pipraga. Haki kartulid, porgand ja pane puljongikuubikuga potti keema, lisa ka  brokoliõisikud. Keeda juurvilju kuni need on pehmed, lisa kana ja merevaik ning lase uuesti  keema tõusta. Võta pott tulelt ja lisa maitseroheline.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar