teisipäev, 12. märts 2013

Vahtrasiirupised kanakoivad lisanditega

Jällegi üks mõnus retsept Nami-Nami kokaraamatust, mis annab tõelise maitseelamuse :) Retsepti ma natuke ka muidugi tuunisin, originaalis oli basiiliku asemel rosmariin, aga mina ei armasta kohe üldse rosmariini. Antud kogustega valmistades jätkub kahele sööjale.


Vaja läheb:

4 kanakoiba
5 spl vahtrasiirupit
2 spl oliivõli
1 spl Dijoni sinepit
2 küüslauguküünt
peotäis hakitud basiilikut
poole sidruni mahl
umbes 7 kartulit
200 g kirsstomateid
soola ja musta pipart

Tee nii:

Sega ahjuvormis sinep, sidrunimahl, purustatud küüslauguküüned, õli, vahtrasiirup ja basiilik. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa kanakoivad ja sega korralikult läbi. Koori kartulid ja lõika õhukesteks sektoriteks ning sega 
taas läbi. Küpseta 200 kraadi juures 25 minutit ja lisa ka tomatid ning küpseta veel 20 minutit, kuni kanakoivad on küpsed ja kartulid korralikult pehmed.  




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar