Kui ma kunagi ammu esimest korda võileivatorti tegin, tegin just sellise tordi ja nüüd teeme seda päris tihti, sest see on meie tõeline lemmik! :)
Vaja läheb:
12 viilu röstsaia
250 g sinki
150 g riivjuustu
400 g hapukoort
pool kruusi puljongit
200 g murulauguga merevaiku
250 g majoneesi
Kaunistamiseks meelepäraseid toiduaineid, näiteks till, värske kurk, singiviilud, tomat jne.
Tee nii:
Lõika saiaviiludel ääred ära ja lao taldrikule esimene kiht saiu, pildil olev tort on tehtud kokku 12 viilu saiaga, ehk siis kolme kihti ja iga kiht nelja viiluga. Kui soovid suuremat torti, tuleb ka teiste ainete koguseid veidi suurendada, eelkõige just hapukoore :)
Niisuta saiaviilud puljongiga. Tee valmis täidis, sega selleks kõik koostsisained omavahel kokku laota 1/3 täidisest saiaviiludele ja toimi nii ka kahe järgmise kihi puhul. Kaunista tort meelepäraste vahenditega. Ja lase külmikus soovitavalt terve öö seista.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar