Kui ahjus on küpsemas mõnus köömneleib, siis kohe tuleb isu sooja seljanka ja leiva järele. Ja siis ei jäägi muud üle, kui hakata seljankat keetma :) Meie teeme seljankat omamoodi:)
Vaja läheb:
150 g lihakuubikuid
1 puljongikuubik
2 kartulit
1 porgand
2 sibulat
2 sl võid
100 g viinereid
1 marineeritud kurk
100 g suitsusinki
100 g tomatipastat
maitserohelist
hapukoort
Tee nii:
Keeda lihakuubikud puljongis peaaegu pehmeks, lisa kuubikuteks lõigatud kartul ja porgand. Keeda pehmeks, samala ajal haki ülejäänud koostisosad. Prae sibul võiga läbi. Kui kartul, porgand ja liha on pehmed lisa ka ülejäänud koostisosad ja keeda läbi, lisa maitseroheline. Serveeri hapukoorega ja paku juurde mõnusat leiba :)
kui suure koguse selle retsepti järgi saab? :)
VastaKustuta