See kanaroog on tõeliselt maitsev, parimaks kaaslaseks riis :) Mu mees tellib seda rooga tihti, see on kujunenud tema lemmikuks ja pole ka ime, sest maitse on oivaline.
Vaja läheb:
300 g kanafileed
soola
pipart
basiilikut(soovitan mitte koonerdada)
100 g merevaiku
100 g tomatipastat
2 dl piima
2 dl rõõska koort
150 g riivjuustu
Tee nii:
Lõika kanafileest sobiva suurusega tükid ja lao ahjuvormi põhja. Sega omavahel sulatatud juust, koor, piim, tomatipasta, maitseained ja basiilikut soovitan kohe palju panna :) Kalla kanafileed saadud seguga üle ja raputa üle riivjuustuga. Küpseta 200 kraadi juures umbes 40 minutit. Serveerida soovitan riisiga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar