esmaspäev, 17. september 2012

Kanaroog- suurepärane kõhutäis

See kanaroog on tõeliselt maitsev, parimaks kaaslaseks riis :) Mu mees tellib seda rooga tihti, see on kujunenud tema lemmikuks ja pole ka ime, sest maitse on oivaline.



Vaja läheb:

300 g kanafileed
soola
pipart
basiilikut(soovitan mitte koonerdada)
100 g merevaiku
100 g tomatipastat
2 dl piima
2 dl rõõska koort
150 g riivjuustu

Tee nii:

Lõika kanafileest sobiva suurusega tükid ja lao ahjuvormi põhja. Sega omavahel sulatatud juust, koor, piim, tomatipasta, maitseained ja basiilikut soovitan kohe palju panna :) Kalla kanafileed saadud seguga üle ja raputa üle riivjuustuga. Küpseta 200 kraadi juures umbes 40 minutit. Serveerida soovitan riisiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar