pühapäev, 12. august 2012

Sidrunikreem- ülimaitsev ja parajalt rammus

Kui ma avastasin, et mul seisab külmikus üksik pakk toorjuustu, mille kuupäev oli kohe-kohe saabumas, siis tuli ruttu midagi välja mõelda ja miks mitte teha sellest ülimaitsev sidrunikreem, mille retsepti mind Nami-nami kokaraamatust juba ammu kummitas. Nii ma siis tegingi, väikese muudatusega, aga tulemus oli tõeliselt maitsev!


Vaja läheb:

200 g maitsestamata toorjuustu
300 g kondenspiima
2 dl rõõska koort
2 sidrunit
100 g kohupiimakreemi vaniljega
küpsiseid

Tee nii:

Hõõru toorjuust kausis pehmeks ja sega kondenspiimaga ning lisa juurde ka kohupiimakreem. Vahusta vahukoor ja lisa kondenspiima, kohupiimakreemi ja toorjuustusegule, samal ajal vahustades. Lisa riivitud sidrunikoor ja pressitud sidrunimahl ning sega. Jaga magustoidukaussidesse ja lase külmikus vähemalt kaks tundi taheneda. Kaunista küpsisepuruga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar