neljapäev, 12. juuli 2012

Lihtne keeks kardemoni ja rabarberiga

Kui külmikus on üksik ja nukker rabarber, siis tuleb ta kindlasti ära kasutada ning midagi maitsvat valmistada. Eriti veel siis, kui ootamatult helistab sõbranna ja teatab, et tuleb külla :) Ja kes siis maitsvat keeksi ei tahaks.



Vaja läheb:

150 g võid
3 muna
1,25 dl suhkrut
1 tl vaniljesuhkrut
2 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
1 tl kardemoni
rosinaid
100 g tükeldatud rabarbereid

Tee nii:

Sulata ja jahuta või. Vahusta munad suhkrutega  ning kardemoniga, lisa omavahel segatud jahu ja küpsetuspulber. Lisa ka või ja sega hoolega läbi. Lõpuks lisa rabarber ja rosinad ning vala segu keeksivormi. Küpseta 200 kraadi juures.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar